Hashbrowns

14274286_928212207323396_1379367037_o

Godmorgon på er!

Suget på hashbrowns har aldrig varit större.
Igårkväll var jag hemma hos min gamla klasskompis Matilda (omg would die for her apartment)! Så underbart att få se dem alla igen! Jag är otroligt dålig på att upprätthålla kontakt med människor jag inte träffar varje dag, men det betyder inte att jag inte håller av och värderar dem. Det var verkligen så roligt att få dela alldeles för många glas vin och skratt med dem, men även lära känna nya människor.

Men tillbaka till ämnet: hasbrowns. Det finns inget som piggar upp en så mycket som en full english efter en kväll med för mycket vin. I London hade jag åtminstone fem ställen som man kunde gå till för att få sig en ”återställare”…men…här? Det finns inga pubar här med tjuriga cockney snubbar som äter sin frukost över tidningen, luften fylld av earl grey och toast, med stressade commuters utanför. Är det meningen att jag ska ställa mig och laga mina hashbrows och bacon SJÄLV alltså? Och det är en sådan grej som får mig att inse att jag inte är bor i London längre. Emellan dessa aha-moments, är det klart för mig att jag inte ÄR i London, uppenbarligen, men ibland inser man att man inte heller BOR där. Förstår ni?

Hur som helst, kvällen igår var jättetrevlig och jag är nu allmänt taggad på livet. Idag när jag vaknade upp, med solskenet som sipprar in genom mitt stora fönster, med fina grejer omkring mig, med så många av mina vänner nära…det känns som att dessa kommer bli några av mina bästa år.

Så fort jag börjar få lite ordning på lägenheten så lägger jag upp lite bilder!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>