Sir Winston

sirwonston 1 pineapple_1024x1024 sirwinstonsirwinstin

 

OMBRE HALSBANDTUGGLEKSAKDRAGLEKSAKPENDANTMAT/VATTENSKÅLARSVART HALSBANDSCARFCORALL HALSBANDCORALL KOPPEL

Ska jag? Ska jag inte? Men allt jag behöver är ju en valp? En kompis att gosa med? Så går tankarna. Väger för-mot nackdelar. Räknar. Tänker. Bestämmer mig. Ändrar mig. Jag vill så gärna ha en liten Sir Winston, men jag vet inte om mitt liv som det ser ut nu skulle ge rättvisa åt en liten hårig polare. Kanske. Kanske inte. Jag kan i alla fall kolla på snygga tillbehör så länge.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>