Midsummer

6aI’m home bitches!

Hemma lagom till midsommar, lagom blek och lagom glad. Det är konstigt att vara komma hem till en gammal vardag. Särskilt när London och Smögen är så olika. Svårt att ta in alla kontraster. Saknar London något otroligt, men varje gång man ser någon man inte sett på länge eller känner igen något man saknat, fylls man av något behagligt lyckorus. Vaknar dock ändå upp med ett sug efter att gå till att promenera i Southwark eller ta sig en tur till Trafalgar…aaah!

Nu ska vi fira midsommar enligt traditionen: häng i killarnas sjöbod och fest på bryggan!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>