Photoshoot

God morgon allihopa!

Jag har varit med om mycket i London, men idag fick jag även uppleva morgonrushen. Konstigt kanske, men jag gillade den. Jag var en del av ett vuxnare, mer vardagligt London. Jag gick med alla businessmen and women, alla karriärmänniskor, var en av alla de tusentals jäktande morgonresenärerna. Kanske var det bara solskenet som gjorde mig glad. Jag vet inte.

Idag har jag en photoshoot med en artist från skolan. I flera veckor har hon, jag och hennes stylist planerat och idag går det äntligen av stapeln. Vi har hyrt ett rum i ett underbart hotell (som vi var och firade stylistens födelsedag på), Ace Hotell. De har flera hotell i världen, men efter lite snabb googling, tycker jag nog att det här i Shoreditch är det finaste. Alla detaljer, från minibaren till LP-spelaren, från gitarren till deras supermysiga café: allt är så nonchalant stilsäkert. Vill absolut komma och bo här någon gång i framtiden!

1 2

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>