Granger & Co

11 12 13 14Hade blivit tipsad av både Marion och Alice och Secret London att gå till nån utav Granger & Co. restaurangerna – och inte blev man besviken. Härlig miljö och fresh food. Vi promenerade runt i värmen, upptäckte lite mer av Notting Hill. På samma gata som restaurangen låg, fanns även en lite gata med flera fina boutiqer samt en otroligt fin och välsorterad mataffär. Kommer inte ihåg vad den hette, men rekommenderar starkt. Som en ännu finare och mer estetiskt tilltalande Whole Foods affär. Supermysigt.

175 Westbourne Grove London W11 2SB

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>